torsdag 26 juni 2014

Konstig dröm

Jag var hos kuratorn igår för första gången på några veckor. Hon har haft semester ett par veckor. Sedan har jag haft mycket att göra.

Mitt liv går inte framåt men står stilla. Men jag tror att vänrelationerna går bra och det tyckte kuratorn inbjudan till nästa veckas semester visar det.

Så vi ska diskutera kommande gånger att jag ska bli glad över positiva saker i mitt liv. Det är inte så lätt speciellt när man är van över att bakslag alltid kommer efter något positivt. Ett bakslag som gör att man inte hamnar på 0 utan -1.

Mensen kom i fredags och igår var sista dagen.

Jag har de senaste dagarna tänkt på hur det skulle kännas att vara gravid.

Jag vet inte om jag har drömt det eller om min hjärna vill spela mig ett spratt men jag tror jag drömde att jag är gravid nu. Drömde det för några dagar sedan. Trots ultraljudsundersökningar, hysteroskopi och mens så är jag gravid enligt drömmen. Jag minns inte att jag har drömt det men det finns hela tiden i bakhuvudet om att alla har missat att jag är gravid. Just den känslan kom för några dagar sedan. Logiskt vet jag att jag inte är gravid men när den bilden/känslan dyker upp måste jag påminna mig själv om mensen och hysteroskopin. Jag tror det kan bero bland annat på att man läser mycket om att man kan blöda när man är gravid som denna fantasibild/känsla finns i huvudet.

Jag hoppas att ni inte tycker att jag är tokig. Jag vet inte varför det dyker upp nu. Det enda jag kan tänka på är alla påminnelser på jobbet.

Jag funderar fortfarande på vad jag ska köpa till min vän som får barn i augusti. Under semestern så pratade jag om det med min syster. Att köpa saker jag skulle vilja ge till mitt eget barn är inte bra. De sakerna ska jag hålla kvar för mig själv även om det aldrig blir barn.

Nu blev det lite vattnigt i ögonen. Så dags att sluta skriva detta inlägg.

Ha det bra allihop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar