lördag 1 augusti 2015

Not forgotten

Semestern tar snart slut och jag är åter på jobbet nästa vecka.

Jag var i Sverige denna sommar och det är synd att vädret har varit så dåligt.

Varje sommar brukar jag köpa några skvallertidningar. Unna mig det jag annars inte gör resten av året. Läsa dem när jag har tid och hur länge jag vill. En av dem började jag läsa efter midnatt en kväll då jag hade svårt att sova. Jag gick och la mig halv två den natten.

Sådana saker känner jag att jag inte kan göra när jag arbetar även på helgerna. Jag behöver all sömn jag kan få under veckan för att orka göra allt.

I den senaste skvallertidningen stod det att för jungfrun kommer nästa vecka att vara bra för kärleken. Ibland önskar man att de hade rätt.

Idag var det Pride och jag såg på Facebook att Femmis var där. Alla som får uppleva kärlek och hitta en partner har all rätt att känna den glädjen.

Jag har tyvärr ätit väldigt onyttigt denna sommar och tränat knappt något. Så vikten har gått upp. Förhoppnings orkar jag ta tag i träningen i någon gång i augusti.

Nästa vecka känns som att jag måste komma in i jobbrytmen och kommer att vara för trött för träning. Jag vill ta det i min takt för att inte helt tappa intresset för träning.

På sommaren och semestern så blir ju längtan efter familj ännu större. Men det är väl alltid så vid storhelger och semestertider för singlar, barnlösa singlar eller par som försöker skaffa barn.

Genom allt jag har genomlevt har jag lärt mig att det är bra att så många människor som möjligt är glada och lyckliga. Man kan inte göra alla i hela världen lyckliga men alla kan göra något. Ett hej till kassörskan istället för en tyst, arg, stressad min , öppna dörren åt någon, dela en video på facebook med något trevligt osv.

Det finns många hjälporgansiationer på Facebook. Man kanske inte har pengar att hjälpa till men genom att dela deras inlägg eller svara på inlägg så hjälper man också till. T.ex finns det flera organisationer som hjälper familjer i Sverige som har det svårt med presentkort på mat, kläder eller andra saker. Man kan swisha en krona till dem eller hjälpa till att dela deras inlägg. Delar man inlägg så kommer nog så många att se det att till slut får organisationen tillräckligt med pengar till presentkort eller så kan någon i samma ort hjälpa personen direkt,

Allt jag vill är att bli lycklig och jag gör det jag kan för att bli det. Det går upp och ner i den färden men under tiden försöker jag se till att jag inte gör andra olyckliga.

3 kommentarer:

 1. Jag tänker på dig ibland. Hur har du det nu? Hur har detgått med allt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fortfarande singel och utan barn. Jobbar mycket med mig själv genom att gå enstaka kurser privat. Försöker gå ner all vikt jag gick upp under försökaråren. Försöker hitta ett nytt jobb också.

   Radera
 2. Hej! Jag brukade följa din blogg och är lite nyfiken hur det går för dig! Hoppas allt är bra!

  SvaraRadera