söndag 19 oktober 2014

Insikt i tvättstugan

Jag hade tvättstuga idag. Medan jag satt och väntade på att tvättmaskinen skulle bli klar så började jag fundera. Är det så här jag vill ha mitt liv?

Ensam. Ingen som hjälper mig och städa när jag har det ganska stressigt just nu. Ingen som lagar mat åt mig. Ingen att göra något roligt med.

Jag behöver tjäna lite mer pengar för lånen tär ju på ekonomin när man behöver saker till sig själv som skor eller saker till hemmet. Så jag jobbade igår på jobbet. Sex dagar i rad och idag är min enda lediga dag. Och denna dag går år till att städa hemma och fixa med allt jag inte hunnit med när jag jobbat eller varit sjuk.

Förra helgen så chattade jag med två killar på mötesplatsen. Men de slutade plötsligt att svara och jag märkte väl att det var kört. Jag var faktiskt glad över att två killar ville chatta med mig. Full av självförtroende så satt jag upp målet att innan året är slut ska jag ha gått på minst en dejt. Men nu är självförtroendet lågt igen.

Jag hinner inte läsa bloggar så ofta som jag vill längre. Men jag ska titta in och se hur det går för de som är på min blogglista.

I prioriteringstider när det gäller pengar så vet jag inte om jag ska betala in medlemsavgiften till Femmis för ytterligare ett år. Jag är inte försökare längre.

Min vän sa till mig förra helgen att det är så många som lyckas träffa någon även om det tar slut med den partnern. Personer som skaffar barn på löpande band och sedan tar socialen barnen lyckas träffa killar, alkoholister lyckas träffa killar, många andra kvinnor med problem lyckas träffa killar. Hon förstod inte varför jag inte lyckas träffa någon.

Nästa år är det 15 år sedan vi tog studenten. Vi pratade om att vi kanske ska fixa en facebookgrupp för vår klass för att se om det finns några som vill gå på picknick den 6 juni. Genast i min hjärna dock tanken upp om att jag vill inte gå dit och skämmas för att jag är singel och utan barn. Men jag sa inget till henne om det. Jag sa bara att det är en bra idé. Jag tror hon glömmer bort det om jag inte nämner det.

Tyvärr så i bakhuvudet så finns alltid tanken om att på villhabarn.se ( tror jag adressen är) så finns det killar som annonserar om att de är villiga att ha sex med en tjej för att göra henne gravid. De vill dock inte ta något ansvar för barnet. Jag har inte gått in på den hemsidan på kanske minst ett år eller mer. När man söker på fertilitet osv så kommer den hemsidan upp och man ser ju vad som finns på forumet.

Jag vill inte sjunka så lågt och bli så desperat. Men hjärnan glömmer inte bort den hemsidan. När man inga pengar har och ingen partner hittar så smyger sig tanken oftare fram.


1 kommentar:

  1. Tänk på att det kommer kosta mycket att ha barn så se till att betala av så mycket du kan på lånen under en dejtingperiod. Sen borde du ju få hjälp om det nu klubbas igenom att ensamstående får hjälp, vem vet med ett par icsi-till så kanske det funkar!

    SvaraRadera