lördag 22 mars 2014

Irriterande att packa upp + IVF + inflyttningsmingel

Jag har hittills bara packat upp det nödvändigaste. Det ska ju tapetseras i lägenheten så jag vill inte packa upp så mycket.

Just nu letar jag efter behandlingsplanen från Riga men jag hittar den inte. Jag minns inte var jag har lagt den heller. Alla viktiga papper la jag i två lådor men den ligger inte där. Jag fick den på papper så jag har inte den på mailen.

Jag vill ju följa den vid min nästa IVF. Om det är någon som minns hur deras medicinschema vid en äggdonation var så får ni gärna skriva det i en kommentar eller maila mig det.

Jag har inte så många vänner och då har jag inte så många som jag kan bjuda till mitt inflyttningsmingel. Två av dem som jag har bjudit har sagt att de kanske ska besöka släkten den helgen så de vet inte om de kan komma. Jag förstår dem att de vill träffa släktingar för det är ju en långhelg. Många tar ju ledigt den 30 maj och den 29 är en röd dag.

Jag bjöd fem vänner och tre har sagt ja. Min syster kommer också så fyra totalt. Med mig blir vi 5. Det kanske kommer två barn och en av vännernas sambo också.

Jag jobbar ju med kuratorn om att förändra mitt tankemönster. Så jag ska försöka inte jämföra med andras inflyttningsfester utan fokusera på mitt eget. Eftersom jag har det dagtid så ville jag kalla det inflyttningsmingel. Jag har inte googlat ordet utan kom på det själv. Men det finns säkert många andra som har haft inflyttningsminglar.

Av olika anledningar vill jag inte att mina föräldrar kommer och min bror kan inte komma.


3 kommentarer:

  1. Det är svårt att inte jämföra med andra, jag tror att det ligger lite i vår natur... Jag har fö aldrig haft speciellt många vänner - har haft de få och kära bara. Så fester osv har aldrig varit min grej. Jag kan relatera!

    Heja dig som jobbar på så bra!
    JVJK

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Hur får man tag i dig via mail?
    Vänligen, S
    (sawsan.emilia@gmail.com)

    SvaraRadera
  3. Tycker du är tuff och tänker bra. Det där med mkt folk kan ju ofta bara vara yta och inte innebära ngt positivt.

    SvaraRadera