onsdag 2 oktober 2013

Varannan onsdag

Jag var hos kuratorn. Vi bokade ett möte om två veckor igen. Det blir nog varannan onsdag som jag gör detta.

Det är skönt att prata av sig. Jag skulle nog kunna prata i timmar men med jobb så kan man inte träffa en kurator flera gånger i veckan eller prata 2-3 timmar per gång.

Jag beställde en bok åt min bror som present för en och en halv vecka sedan. Den borde ha kommit i slutet av förra veckan. Men boken försvann. Nu ska företaget skicka en ny och då med A-post. Det blir inte med Bring som troligen var dem som slarvade bort paketet.

Det var ganska viktigt att min bror skulle få denna present i helgen som gick. Inte trodde jag att boken inte skulle ha kommit tills dess.

Jag har nu lärt mig att man inte ska utnyttja den gratis frakt man kan få om man är beredd att vänta 3-5 dagar innan man får boken. Gör man så kan man inte spåra boken. Här försöker jag vara ekonomisk medveten och spara pengar och istället så kommer boken väldigt försenat. Har jag tur får jag den på fredag annars någon gång nästa vecka.

Det är kanske inte värt att spara pengar på frakten om det ökar risken för att boken försvinner.

Det var också första gången jag beställde från det här företaget. När jag tar gratis frakt på ett annat bokföretag så har böckerna aldrig försvunnit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar