fredag 19 oktober 2012

Kroppen (uppdaterad)

Jag ber om att få må normalt under dessa två veckor men det är så klart att jaginte får som jag vill.

Igår somnade jag i soffan vid nio. Vid halv tio vaknade jag till och gick till sängen.

Imorse så började jag få lite ont i magen på samma ställe som jag har haft ont flera gånger i år. Det gör inte mycket ont och brukar vara ett par timmar och sedan försvinner det. Jag har alltid undrat vad det är men vet inte om det går att ta reda på. Jag lär ju inte ha ont när jag går till en läkare för att få reda på vad det är. Det är kanske metforminet som gör något med magen. Jag vill heller inte mixtra med magen när jag försöker bli gravid.

Olika känningar i brösten kommer och går också. Känningar i benen också. Jag får bara känningar i benen när jag ska mens. Jag fick det vid missfallet också. Jag googlade ju då och fick veta att nerverna i livmodern är sammankopplade med nerverna i benen och därför kan man få känningar i benen när slemhinnan stöts ut.

Jag vill inte ha känningar, magont osv. Efter ett positivt graviditetstest så struntar jag i hur jag mår bara barnet mår bra.

Min syrra frågade mig igår varför jag inte vill testa mig nästa fredag. Det har ju gått två veckor då. Jag tycker det är för tidigt och vill inte vara ledsen på Femmis-träffen. Igår såg jag på Femmis intranät att de puffade för BF-listan. Så klart klickade jag in där för jag har tyvärr svårt att låta bli. Två i min Femmis-grupp ska få barn i november. De är de två första som blev gravida om jag minns rätt.

När jag var på Stork så var det en annan Femmis i väntrummet men hon är inte med i min Femmis-grupp. Jag kände igen henne men tror inte hon kände igen mig. Eftersom man inte får skriva om saker som händer i Femmis och om andra medlemmar offentligt så skriver jag inte mer. Jag hoppas att jag inte bröt mot någon Femmis-regel genom att skriva om BF-listan och en till Femmis på Stork.

Jag la dit det med benen i texten.

1 kommentar:

  1. Jag tror inte du behöver bekymra dig - du skrev ju inget personspecifikt. Jag brukar oxå vara försiktig med vad jag skriver om femmis i bloggen, men det här är knappast nån fara :)

    Jag hoppas verkligen att det går vägen den här gången!!!

    Kram

    SvaraRadera