tisdag 1 november 2011

Förklaring och förlåt

Jag ångrar lite av förra inlägget. Skrivet när jag blev överröst med ledsmahetskänslor. Jag borde ha förklarat mer men jag orkade inte då.

När jag fick min förra mens så googlade jag om kort lutealfas. Jag läste om att det kan försvåra graviditet men efter att jag läste om att en kvinna utan hjälpmedel blev gravid och som hade 8 dagars lutealfas då slutade jag läsa. Jag ville ha kvar hoppet och ville inte hoppa av mitt första försök pga att min lutealfas är för kort.

Men jag känner nu att det redan är kört och hoppas att ni istället kan hoppas att min lutealfas blir längre istället.

Nu önskar jag också att jag kunde vinna pengar. Min dator är 4 år gammal och varje dag är jag rädd att den ska klappa ihop. Den tar ca 10 min att starta. Ska jag starta Word så tar det 10 min att starta det programmet och det måste göras på ett visst sätt. En bra ny bärbar dator kostar ca 5 tusen vilket är ett halvt försök.

2 kommentarer:

  1. Huff... følger med deg og krysser fingrene for at du om bare noen få dager slipper å tenke mer på dette fordi testen er positiv!

    Klemmer!

    SvaraRadera
  2. Klart du ska sluta googla när hoppet finns =) Låter vettigt.

    Angående datorn så är min Dell från 2005 (alltså 6 år, rena pensionären jämfört med din). Försök hitta någon datakunnig kompis som kan installera om den och rensa upp den så brukar de funka betydligt bättre igen, till ingen kostnad alls!

    Lycka till!

    SvaraRadera