tisdag 8 november 2011

Jag tror något är fel på mig

Igår slutade mensen. Igår morse var det väldigt lite och jag hade binda under dagen och ingenting kom. Inatt kom ingenting heller. Men nu för en timme sedan så började jag blöda igen.

Eftersom jag tyckte att jag hade fått väldigt lite mens så testade jag imorse. Mer negativt kan man inte ha. Tänk om nålen som hon förde i mig gjorde något med myomet.

3 kommentarer:

  1. Nja... det är ju ingen nål. Ingenting som kan stickas. Utan det är en mjuk plastkateter - som en lite styvare slang - som förs in genom hålet som finns i livmodertappen. Den kan förstås peta till något som kan börja blöda men då händer det oftast i samband med själva inseminationen (jag har vid 3 av mina 11 blött ganska ordentligt direkt efteråt, det är inte farligt utan bara katetern som har gått i slemhinnan i livmodern - det blöder lite från stället men river inte ut så att embryot inte kan fästa). Det jag har märkt är att jag tror att jag är mer uppmärksam på min cykel under försök. Den ändrar sig nog inte, men jag lägger märke till egenheter jag inte sett förut. Numera har jag märkt att jag alltid blöder: Dag 1:måttligt, dag 2:mycket, dag 3:mycket, dag 4:lite, dag 5:inget, dag 6: lite, dag 7: färgad flytning. Notera min specialare - dag 5. Jag har aldrig tänkt på det förut men det har nog alltid varit lite så...

    PS. du vet att du har ordverifiering på va? Det gör att man inte kan kommentera från tex telefonen eller i alla fall sktier i det för att det är för jobbigt.

    SvaraRadera
  2. Jag hittade något som heter Ordkontroll under inställningar. Jag klickade för nej nu.

    Du kanske har rätt. Min cykel kan ha ändrats.

    SvaraRadera
  3. Din cykel kan även ändras av att du försöker eller vad man ska säga. Att du stressar över det. Förhoppningsvis inget konstigt, bara kroppens sätt att jäklas lite med en...

    SvaraRadera