söndag 7 augusti 2011

Ovan

Testat för första gången. Inget streck men det visste jag. Synd att stavar är dyrare för de är nog lättare att använda.

Nu ösregnar det och åskar här i södra Stockholm.

5 kommentarer:

  1. Jag använde vanliga stickor från testlagret tyckte dom funkade utmärkt. Sedan när jag såg att det började stiga testade jag med CB digital också

    SvaraRadera
  2. Det är inte så svårt att använda dem men det är snarare hela processen runt det hela.

    Man får inte använda morgonurinen, man måste vänta minst 4 timmar innan man kissar och man får bara testa mellan kl.10 och 20 enligt vad det står i RFSU:s informationsblad.
    Hur jag ska få till det 3 gånger per dag måste jag fundera över.

    På jobbet kissar jag när jag har tid och jag måste få det att funka nu när jag ska testa. Med stavar blir det ett par moment mindre eftersom jag slipper burken och diskningen av burken. Nu när jag är hemma och har semester har jag tid men med mitt jobb och min fritidsaktivitet...

    SvaraRadera
  3. inte använda morgonurinen? Hmm. jag använde lite olika men jag testade med morgonurin. Spännande med journalsamtalet! Hoppas du får bra vibbar :)

    SvaraRadera
  4. Jag hade planerat att använda morgonurinet och blev besviken när jag inte fick göra det. Men om du gjorde det så kanske jag också kan göra det.

    Det stod ju också att man inte fick dricka mycket 2 timmar innan man testar. Hur mycket är mycket?

    SvaraRadera
  5. Hmm... knasigt! jag använder ALLTID morgonurinen! Jag testade flera gånger om dagen i början - och då bör det väl gå minst tre timmar emellan så man har nåt att faktiskt kissa ut och att det är tillräckligt koncentrerat eller nåt. Och så har jag använt alla möjliga varianter på stickor - testlagret, CB och apotekets egna (?) billigare variant.

    SvaraRadera