tisdag 19 augusti 2014

81,2 kg

Vägde mig nyss naken. Det har ju gått åt fel håll under sommaren. Det stora provet är ju vad som står på vågen den 1 januari 2015.

Lite mer än 4 månader till jul, nyår och årsskifte.


8 kommentarer:

  1. Det stora målet är det läkarna sagt på 60 kg. Jag är väldigt kort 1,57.

    Men delmålet är nu 70 kg.

    SvaraRadera
  2. jag hoppas du inte stirrar dig blind på BMI. Enligt BMI borde jag nog väga runt 68 och det har inte jag gjort sen jag var 18... det är fysiskt omöjligt för mig att nå dit! Jag hoppas kunna landa på 75. Jag ligger nu på 89 ungefär vilket enligt BMI är fetma/över 30. Men om du tittar på mig tänker du knappast "fet", möjligen några pluskilon...

    Lycka till med viktnedgången!! Du kommer att lyckas!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Problemet är att man ibland är tvungen att göra det. T.ex kräver dom att man uppnår en viss BMI-gräns för att få göra IVF i Sverige.

      Radera
    2. Du har helt rätt, ibland måste man. Men innan man måste (tex är det ff inte tillåtet med assisterad befruktning för singlar) så tycker jag att just BMI är ett begrepp att ta med en nypa salt. Jag tycker tom att det är uselt.

      Radera
    3. Jag håller med till 100%, det är ett helt uråldrigt sätt att räkna!

      Radera
  3. Förra våren när jag gick ned några kilon så använde jag mig av viktväktarna. Jättebra tyckte jag. Man fick äta allt men inte mkt av allt medan ngt kunde man frossa i. Det blev lite av en tävling att inte gå över gränseb och det gillade jag. Lycka till! Låter sunt att inte 60kg som mål men häftigt att gå ned 11kg på fyra månader vilket för mig låter för mkt.
    Jenny

    SvaraRadera
  4. Jag var nog otydlig. Jag har inte som mål att gå ner 11 kg på 4 månader. Jag vill att den 1 januari 2015 så ska jag väga mindre. Det ska visa att det går åt rätt håll.

    1 januari 2016 är det långsiktigt att ha gått ner minst 10 kg.

    SvaraRadera