fredag 27 januari 2012

Livet rullar på

Är inte kvitt förkylningen än, brösten ömmar, det onda jag har är nu på den högra nedre delen av magen. Det bubblar fortfarande i magen lite då och då också. Det brukar aldrig bubbla i min mage. Så jag tror att sjukdomen gjorde att min mage blev helt konstig efter det.

Jag läste någonstans eller om det var någon på Femmis som skrev att har man varit sjuk så blir inte ägglossningen konstig. Hon hade gjort UL den månad hon var sjuk och läkaren hade sagt att ägget såg inte bra ut eller något liknande. Då tänker jag att det är kanske därför jag har ont i den delen av magen nu. Ägget som utvecklas nu är inte bra och då får jag ont.

Det snurrar mycket tankar i huvudet nu. Inga bra tankar dock. Jag önskar bara att jag kunde må dåligt och ha ont av anledningen att jag var gravid inte något annat.

Det enda jag vill nu är att vara frisk och fullt fokuserad inför försöket i mars. Nästa vecka är det februari och det är en kort månad.

Målet nu är väl att bli fullt frisk tills mensstarten.

I onsdags var jag förbi Ikea en snabbis. Jag hade 4 saker på min lista. Jag var förvånad över att det inte var fler där eftersom det var löning. Men jag kom halv sju så det var kanske därför. Jag vet inte hur jag lyckades men jag köpte tre badhandduk i tre olika färger och inte tre vanliga handdukar i olika färger. Jag upptäckte inte misstaget förrän jag kom hem. Jag undrade lite i kassan varför det blev så dyrt men reflekterade inte över det så mycket.

Jag får se om Ica Maxi har bra vanliga handdukar för att åka till Ikea för bara handdukars skull gör jag inte.

Ikväll ska jag ut på restaurang med en kompis. Lite ska jag unna mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar