fredag 25 maj 2012

Mensen kom tillsammans med oron

Mensen brukar alltid dyka upp när läkaren har stängt i några dagar så att jag inte kan ringa och tala om det. Det blir först på måndag jag får ringa. Han jobbar bara måndag till torsdag. Ett privilegium för en privatpraktiserande läkare men ibland lite dåligt för patienterna.

Jag vet inte vad han säger på måndag. Jag är uppbokad på jobbet hela måndagen så jag kan inte komma ifrån. Först på tisdag har jag möjlighet att gå till honom.

Jag har ingen aning hur det funkar det här med att se till att äggen växer. Ska jag ta tabletter, ta en spruta eller hoppas han att det kommer att växa ordentligt av sig självt denna månad.

Nu i maj så sa han att ägget inte växt ordentligt och inte kommer att släppa. Därför måste jag ta Provera för att få mens så att jag får en chans att åka i juni. Det är många om i den här resan fram till dagen jag får åka.

Han pratade ju också om eventuellt en ägglossningsspruta. Om jag har uppfattat det rätt så är denna spruta rätt så dyr. Men åka ska jag om jag får och då får jag blunda lite för kostnaderna. Jag har försökt att spara så mycket jag kan men jag vet inte hur mycket alla extra mediciner kommer att kosta.

Bara att jag inte ringer försent nu på måndag och han säger att mediciner skulle jag ha börjat med så fort som möjligt. Men då borde han sagt något vid förra besöket då han gjorde upp denna plan som han snällt skissade ner på ett papper till mig.

Ja, som ni ser så börjar oron nu för om det blir ett försök eller inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar