lördag 22 oktober 2011

Besviken och tror att jag har tagit ett beslut

Jag la mig halv ett inatt. Trodde att jag skulle få sova ut men jag var inte så trött igår så därför dröjde det till halv ett tills jag gick och la mig. Surfade på nätet, tittade på en tv-serie på nätet och lite wordfeud som gjorde att jag la mig så sent.

I alla fall så vaknade jag kl 7. Jag blev inte så glad över att min kropp inte ville sova längre. Så jag gick upp och testade mig. Denna gång med Clearblue. Igår på familjeliv hade jag läst att Clearblue är okänsligare än Testlagrets tester. Clearblue har gränsen 40 mikrogram och Testlagret 25 mikrogram. Nu vet jag inte om den personen som skrev det på familjeliv har rätt eller fel och jag orkade inte surfa och söka mer information om det på nätet.

I alla fall så var testet imorse negativt. Jag gick tillbaka i sängen väldigt besviken. Jag vet också att på måndag är ingen bra dag att vara borta från jobbet. Så besviken i tre timmar låg jag in sängen och jag kunde inte somna om. Så vid 10 masade jag mig upp mycket tack vare ett nästan definitivt beslut som jag tog.

Beslutet var att om jag testar positivt imorgon så åker jag på tisdag. Jag vet att det mest ideala är att åka dagen efter men vill inte min kropp samarbeta då är jag tvungen att ta sådana drastiska beslut.

Så nu är jag besviken över att det aldrig blir positivt, grubblar över om jag har missat ägglossningen pga de två olika testernas olika känslighetsnivåer och funderar hur jag ska få ihop detta med jobbet.

Jag vet ju att man kan ju göra dubbelinsemination och den andra inseminationen är 48 timmar efter omslag. Men får jag omslag imorgon bitti så blir det först på tisdag eftermiddag jag kan insemineras. Det är då kanske försent att insemineras då.

Men blir det positivt imorgon bitti så får jag väl kolla om det finns nattåg eller väldigt tidiga flyg på tisdagen.

Uppdatering kommer väl imorgon om hur det går för de som är intresserade.

1 kommentar:

  1. Åh, så svårt så svårt. Och att veta när det är rätt dag att åka.. Helt j*kla omöjligt.
    Du har inte funderat på att åka ner i morgon om du får omslag i morgon bitti? En del har ju åkt samma dag och blivit gravida? (förlåt om jag rör till det för dig nu)

    SvaraRadera