söndag 30 oktober 2011

Tankar

Ja, jag försöker tänka på saker som jag gör. Vill ju inte göra något för att förhindra att jag blir gravid.

T.ex. min bärbara dator. Jag brukar ligga i soffan och ha datorn i knäet men med kanten av datorn mot magen. Det gör att datorn är stilla. Jag har ett täcke emellan också. Jag kanske inte ska ha datorn så för det ger ett ökat tryck mot magen. Men jag har inte ändrat ställning än. Försöker dock minska trycket mot magen även om det inte är så mycket. Har aldrig tänkt på denna ställning förrän nu. Tycker ni att jag gör fel?

Det är också typiskt att jag i tisdags köpte jättemycket salamismörgåspålägg och sedan står det på Livsmedelsverkets hemsida att salami får man inte äta.

Familjen vill fortfarande att jag tar det lugnt. De var oroliga när jag skulle stå på en stol och ta ner klockorna för att ställa om tiden. Jag har stått på den stolen i några år nu och ingenting har hänt än. Det hände inget denna gång heller.

Så har tankarna börjat komma om när jag ska börja testa. Ska jag tjuvtesta innan dag 16?! Men sen ägglossning innebär senare mens. Så just nu känns det som att jag inte ska testa innan för besvikelsen vill jag inte känna.

1 kommentar:

  1. Jag har sagt det förut och säger det igen, lev som vanligt!! Om det blir så att du måste åka flera gånger (hoppas inte förstås) kommer det bli asjobbigt om du ska hålla på så här. Tryck på magen är inte farligt, inte träning heller eller att röra sig som vanligt. Lev, annars kommer de här två veckorna bli mer tortyr än de måste. Jag förstår att du vill optimera dina chanser, men gör det genom att leva sunt och röra på dig.

    Angående testning borde det synas på stickan efter 14 dagar, men vill man vara säker kan man testa när mensen uteblivit.

    SvaraRadera