lördag 22 februari 2014

Att bli lurad

Förra veckan mailade jag kliniken. Denna vecka mailade jag och påminde dem. Men inget svar. I medgång och innan betalning så svarar de snabbt men i motgång struntar de i en. Det känns lite som att jag har blivit lurad. Jag som innan hade hört så gott om denna klinik.Men tydligen ska någon vara den första. Jag är alltid först med allt när det gäller att
gå dåligt när det gäller att skaffa barn.

Skulle inte förvåna mig om jag dör om jag gör en tredje IVF.

Så jag funderar fortfarande. Tiden går så fort. Jag hinner inte riktigt att fundera. En sak jag har tänkt på är att jag kunde använt lånen för att använda en surrogatmoder i Indien.

2 kommentarer:

  1. Varför skulle du dö? :-/

    SvaraRadera
  2. Intressant att både du och någon i kommentarsfältet har nämnt surrogatmödraskap som ett alternativ för en ensamstående kvinna. Hur tänker ni då rent praktiskt/juridiskt? Jag är uppriktigt nyfiken så svara gärna!

    När ett heteropar eller när två män använder sig av en surrogatmor utomlands så är det mannen/ena pappan som är biologisk pappa till barnet, trots det så har dom, p g a gällande lagstiftning svårt att få hem barnet till Sverige. För att inte tala om alla problem med barnbidrag och fastställande av faderskap mm, en process som tar många månader.

    Jag undrar hur man skulle kunna komma till Sverige med en baby som man inte har några biologiska band till och som inte är adopterad. Då skulle man ju kunna åka till vilket fattigt land som helst i världen och köpa sig ett barn och sen säga att det kommit till med surrogatmödraskap när man ska in till Sverige. Men surrogatmödraskap är ju som bekant inte tillåtet i Sverige.

    Skulle vara intressant att veta hur ni tänker kring detta?

    SvaraRadera