måndag 20 maj 2013

Om jag hade vetat tidigare

Då skulle jag redan i februari sett till att testa D-vitamin och TSH. Då hade kanske mina värden varit bra nu. Det är verkligen så att man måste vara sin egen läkare.

Jag vill också säga ett stort grattis till Bebiskarusellen som efter 12 år äntligen blivit gravid. Hennes blogg finns i min blogglista om ni vill kika in där.

4 kommentarer:

  1. Tack! Känns såååå konstigt...Och läskigt.

    SvaraRadera
  2. Vad klok du är som vågar ta beslutet att skjuta på ivf:n tills medicineringen är inställd på rätt nivå. Jag förstår din längtan och det är verkligen sjuhelsikes svårt att gå emot känslorna även om förnuftet säger att det här är den rätt väg att gå.

    Jag är ju ingen expert på det där med TSH, men har fått samma info som övriga som har kommenterat tidigare om att det helst bör ligga runt 1 om man vill bli gravid. När jag gjorde min fertilitetsutredning upptäcktes det att jag hade ett TSH på 4,7. Fick börja på 50 microgram Levaxin, ökade till 100 efter 6 veckor. Kollade min MVC-journal igår och det tog ca 10 veckor från att jag började med Levaxin tills värdet blev ok (landade på 0,7) så jag tror nog att det kommer att gå snabbt för dig att komma ner till ett fint värde.

    SvaraRadera
  3. Tack för att du tog dig tid att kolla din journal. 10 veckor känns överkomligt.

    SvaraRadera
  4. Jag tycker du tar ett riktigt och moget beslut. Hoppas värdena rättar till sig.

    SvaraRadera