onsdag 29 maj 2013

Om man kunde önska

Så skulle äggplock på onsdag vara perfekt. Min mamma jobbar inom vården och hon är så orolig inför att jag ska få morfin. Hon skulle vilja följa med för att säkerställa att jag mår bra. Några i min Femmis-grupp har haft någon med sig när de gör IVF.

Men det går inte att tajma äggplock som man vill. Blir det äggplock på onsdag så kan mamma åka med mig på tisdag och hon kan åka hem på torsdag eller fredag.

Jag har läst på Femmis att många på Stork gör äggplock och två dagar senare gör insättning. På bloggar som jag läser om de som gör IVF i Sverige så verkar det vara fler dagar mellan äggplock och insättning.

Jag tänker försöka fråga på lördag om hur tanken är för äggplock och insättning. Det är ju dyrt att bo många nätter på hotell. Jag skulle vilja bo på hotell men plånboken får styra. Jag vill bo nära Malmö centralstation.

När det närmar sig så får jag börja leta efter hotellrabatter.

Jag vill ha ett datum för äggplock. Ovissheten är jobbig. Det går ju inte planera in saker på jobbet heller. Jag måste vara svävande för jag vet inte vilka dagar jag jobbar de kommande två veckorna.






1 kommentar:

  1. Det beror helt och håller på hur cellerna delar sig när de sätter in embryot, så det kan nog inte läkarna säga i förväg. Så var det för mig iaf. Har du coop kort? Det är väldig billigt om du bokar via coophotellpremie.Lina

    SvaraRadera