torsdag 30 augusti 2012

Magen

Jag undrar om jag har fått graviditetsillamående. Min mage har känts konstigt hela dagen. Lite som att man mår illa men ändå inte. Sedan blev det lite bättre när jag åt lunch. Efter luncehn googlade jag och då stod det någonstans att det kan bli bättre när man äter. Så därför ska man äta ofta helst kex som mellanmål.

2 kommentarer:

  1. Mohahaha! KEX! No way. Det kanske hjälper i början, men sedan var det enda som hjälpte mig fet, varm mat. Typ hamburgare =)Och då mådde jag inte så hemskt illa ändå. Kunde kontrollera det bra bara jag åt varannan timme (gärna hamburgare då =))

    SvaraRadera
  2. Haha. Jag var också en fet, varm mat-ätare. Pizza :-) Och jag åt snarast i de fönster jag hade när jag mådde bättre än att jag åt lite och ofta. Jag åt helt enkelt när jag kunde och gick inte upp så mycket förrän i vecka 30 (sedan xxxx!! Jag hoppas det är vatten enbart) Hade jag kexat hade jag sett ut som en boll och inte som en kvinna _med_ jätteboll ;-) Jag åt för övrigt en kesella varje morgon. Det var som att fettet la sig som en skyddande hinna och jag fick behålla den

    SvaraRadera