onsdag 15 augusti 2012

Mitt mående

Sedan måndags kväll har jag haft huvudvärk som kommit och gått eller känningar om att huvudvärk är nära förestående.

Jag mådde sådär i måndags kväll  och la mig med huvudvärk. Medan jag försökte sova så försvann huvudvärken. Jag drack vatten innan jag gick och la mig ifall det var pga vattenbrist jag hade huvudvärk. Omkring kl. ett på natten så vaknade jag av att jag hade så ont i huvudet. Denna gång var huvudvärken på andra sidan pannan. Jag tog en brustablett Alvedon och gick och la mig igen.

På tisdagen hade jag småkänningar om huvudvärk och vid tvåtiden på dagen var huvudvärken tillbaka. En ny brustablett och vilande. Huvudvärken försvann men sedan dess har jag haft småkänningar om att en huvudvärk kan komma när som helst. Dock har det inte kommit än.

Idag var jag också väldigt trött. Det enda jag gjorde var att åka till Ikea med bil vara där en timme och sedan åka hem till mina föräldrar. Jag var så trött att jag orkade inte hjälpa till att montera ihop de saker min bror hade köpt. Jag köpte inget men stod för sällskapet och för den 10 procentiga rabatten.

Förra veckan mailade Ikea ut till alla Ikea Family medlemmar som tillhör Ikea Kungens Kurva (kanske till alla Family-medlemmar i hela Sverige men jag vet inte) om att tog man med sig mailet så fick man en rabattkupong där man fick 10 % på allt man köpte. Min bror hade tänkt att köpa en säng och lite andra småsaker nu på fredag men det blev idag pga rabatten.

Idag har jag också gjort nr 2 två gånger. Det är alltså ett tecken på att mensen är på väg.

Så jag låg mest i mina föräldrars säng eller soffa mellan kl. 13 och 18 och vilade. Jag brukar inte bli så trött av ingenting. Jag har varit på Ikea betydligt längre och med betydligt fler människor utan att bli så trött.

Jag hoppas att det inte är något fel på mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar