lördag 16 februari 2013

21 arbetsdagar kvar

Sedan är det semester. Det ska bli så himla skönt. Jag slipper jobbet.

Jag mår också bättre idag. Inga känningar av någonting. Det får mig att börja tänka på om allt kommer tillbaka på måndag. Då vet jag att en del har med jobbet att göra.

Jag åt onyttigt idag igen. Viljan att gå ner i vikt har liksom försvunnit mer och mer. Jag tror att jag behöver att det blir vår just nu. Mer ljus, snön har försvunnit och det är ljust på kvällarna så att man kan promenera.

Imorgon är det Femmisträff. Undrar hur många träffar jag kommer att gå på innan jag är gravid.

5 kommentarer:

  1. Du får känna efter hur länge du orkar, själv gav jag till slut upp försökarträffarna och vände mig till bitterträffarna. Det är ok att inte orka! Det måste ju finnas ett gäng långförsökare i Sthlm??

    JVJK

    SvaraRadera
  2. Det finns inga bitterträffar om inte jag startar det. Jag är typ spindeln i nätet för dessa försökarträffar så om jag försvinner så kanske de inte klarar sig själva.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Föreslå nån form av bitterträff istället då? Du kan ju lämna över rodret för vanliga träffarna till de andra... Vi bokar tex alltid nästa fikaträff när vi ses, så det är inte en enskild person som driver :)

      Radera
  3. Vill de verkligen träffas så klarar de det utan dig.

    SvaraRadera
  4. Jag får se hur det blir. Det var en ny person som kom på träffen idag och hon hade gjort många fler försök än mig. Hon tyckte det var bra att träffa nya som var förväntsfulla och positiva och som inte hade gjort något försök eller få försök. Hon ville inte älta utan peppas.

    Så det gav en annan syn på saker och ting.

    Stockholm är kanske inte redo för en bitterträff än.

    SvaraRadera