lördag 1 september 2012

Mående

Den kommande tiden så kommer de flesta blogginlägg att handla om mitt mående.

Igår kväll började jag får känningar i halsen. När jag vaknade i morse så var det kvar. Så jag kanske håller på att bli förkyld eller sjuk. Hela dagen igår regnade det och idag ska det regna hela dagen. Imorgon ska jag vara ute och hålla på med min fritidssysselsättning. Jag hoppas att det inte regnar imorgon.

Jag kollar i trosorna ofta men det är för att jag får mer flytningar nu. När jag har googlat så det normalt att ha mycket flytningar . Jag har glad när jag ser att det bara är flytningar.

Det är skönt att inte må illa men jag skulle nog vilja ha ett symtom som har med graviditet att göra. Jag kissar inte ofta, inte illamående, halsbränna osv. Visst i torsdags mådde jag inte bra, kunde inte stå längre än ett par minuter. På jobbet hade vi sektionsmöte och vi börjar alltid med att stå vid en tavla och diskutera veckans resultat och förbättringar. Jag stod längst bak så att det inte skulle synas att jag hade svårt att stå upp. Men efter tio minuter satte vi oss ner och fortsatte mötet.

Jag har ännu inte hunnit att läsa livsmedelsverkets lista på vad man inte får äta så ordentligt. Jag måste ju plugga in den nu. Jag vet ju att vissa ostar får man inte äta. Men jag har inte koll på alla andra saker.

Eftersom jag inte kommer att se hjärtat slå på torsdag så vill jag nog ha ett ultraljud i början av oktober också. Jag har funderat mer om när jag känner att jag kan börja köpa saker. Jag har en del saker jag har velat göra om i mitt hem men alla pengar har ju gått till försök. Jag tror att jag vågar börja köpa dessa saker i november. Det är nog i slutet av december jag kommer att göra RUL så i januari börjar ju den stora inköpsrundan.

Sömnen är hittills ganska bra. Jag la mig efter kl. 22 igår. Vid elva var jag fortfarande vaken men jag somnade nog strax efter det. Dock vaknade jag halv fyra och var inte glad över att ha fått sova så lite. Men jag stannade kvar i sängen och jag somnade nog. Vaknade vid fem igen men somnade om. Jag minns att jag hade en jättekonstig dröm men minns inte vad den handlade om. Vid halv åtta vaknade jag igen och då gick jag upp.

Tog en vagitorie och låg och vilade i soffan i en halvtimme. Man ska ju ligga still efter att ha satt in en vagitorie så att den absorberas av kroppen. På jobbdagar brukar jag försöka ligga i en kvart.




1 kommentar:

  1. Åhhhh grattis! Jag är sååå glad för din skull! Jag tycker ABSOLUT att du ska göra ett UL nu för att se att allt ser normalt ut. Jag kollade i vecka 6 eller 7, kommer ej ihåg exakt. Tror det var typ 6+3. Jag såg hjärtat slå. Men du kanske är vecka 5 eller något på torsdag? Min gyn har någon specialUL maskin där man ser typ allt... Lena Garoff heter gynekologen, finns på Octaviakliniken i Stockholm, specialist på fertilitet.
    Kram

    SvaraRadera