torsdag 6 september 2012

Missfall

Nu är det konstaterat.

Han och sjuksköterskan resonerade om jag skulle få cytotec eller inte. De brukar ge om slemhinnan är minst 10 mm. Min var 8 mm. Så jag fick inget men fick en återbesökstid på måndag. Kanske på måndag får jag det istället om inget mer har kommit ut tills dess.

Jag mailade nyss en på min fritidssysselsättning om att jag inte är gravid längre. Det var denne som jag hade talat om personligen förra veckan på onsdagen. Jag bad honom att inte säga något till någon.

Jag köpte massor av godis på hemköp. Jag som egentligen inte äter så mycket godis. Jag vill ha något att trösta mig med men efter några bitar så var det inget gott heller. Men jag vill inte slänga det heller. Jag köpte en trisslott också för jag tänkte att någon tur borde jag väl. Jag vann 30 kr. 10 000 kr till ett nytt försök hade passat bättre.

Jag känner mig tom. Jag vet inte vad jag ska känna. Jag var ledsen igår kväll när jag pratade med min syrra. Det mesta kom väl ut då. Syrran var den enda jag hade direkt talat om för att jag blödde i tisdags.

Efter läkarbesöket så tog jag mod till mig och ringde mamma. Hon fick veta om missfallet. Det blev inget första barnbarn nästa år.

När klumpen kom i morse så visste jag inte vad jag skulle känna. Det bara är så. Jag berättade för läkaren i morse allt som hade hänt sedan i tisdags utan gråt i halsen utan bara mekaniskt. Efter jag klev ut från mottagningen då blev jag ledsen igen. Nu måste jag tala om för alla.

Jävla värdelösa kropp. Ursäkta svordomen men just nu har jag lust att säga många fler fula ord men jag måste ta mig samman och jobba nu.

4 kommentarer:

  1. Åh, vad jag känner med dig :( Har aldrig upplevet missfall så jag kan inte säga att jag vet hur det känns men jag känner så din smärta genom dina inlägg.

    SvaraRadera
  2. Många styrkekramar!

    SvaraRadera
  3. Kram! Jag tror att din kropp klarar det själv. Hos oss på KK sa dom att det brukar kroppen klara själv om det är under 15 mm och du har ju börjat blöda. Eftersom du inte gått så långt så finns det säkert Ingen hinnsäck för kroppen att ta hand om. Det är hemskt att säga men eftersom du blöder så kommer kroppen klara det själv och du kommer kunna trösta dig med, när det gått ett tag, att du kan bli gravid via insemination. Kram

    SvaraRadera
  4. Skit, vad tråkigt. Jag fick ju utomkveds på mitt första försök, så du är inte ensam om att ha en dum kropp. Jag var så besviken. Men det löste sig tillslut ändå! Jag tror verkligen det kommer göra det för dig också.

    Kram

    SvaraRadera