tisdag 13 augusti 2013

28 ägg

Det låter mycket men de sa att så många ägg kan betyda att de har lika dålig kvalité som förra gången. Det innebär väl att inget ägg får tillräckligt med plats att växa ordentligt eller att alla mina ägg har dålig kvalité från början. De sa också att risken för överstimulering är stor att de kanske inte vill sätta in något på torsdag. Jag ska ringa dem imorgon för att tala om hur jag mår och insättning blir på torsdag kl. 13. Om alla embryon är dåliga så ringer de på torsdag mellan 8 och 11 och talar om att det inte blir en insättning.

Så finns det bra embryon men jag mår dåligt så får jag inte sätta in något. De godkände i alla fall att två embryon sätts in om det blir en insättning.

Jag mår bra. Bättre än förra gången. Alla på kliniken var så förvånade att jag inte hade känt av mina äggstockar. Jag har känt nästan ingenting. Typ ett par gånger om dagen ett par minuter varje gång en liten värk från höger sida.

De tyckte också att jag var duktig under äggplocket idag. Jag fick vänta lite längre tills mitt äggplock skulle börja eftersom patienten innan hade komplikationer av sitt äggplock. Förra gången fick jag vänta också fast då efter äggplocket eftersom patienten efter hade komplikationer av sitt äggplock.

Morfin fick jag under äggplocket men mådde inte konstigt av det. Men det hjälpte mot smärtan som bara var i ena benet, lite vänster undre del av ryggen och lite i magen. Förra gången hade jag ont i båda benen.

Penicillin som stolpiller och antibiotika intravenöst fick jag. Massor eftersom jag har så stor risk för infektion och överstimulering pga alla äggblåsor.

1 kommentar:

  1. ÅÅÅHHHH..... nå er det virkelig lenge siden jeg har lest blogger i det hele tatt. Jeg trur ikke jeg har lest noen blogger i hele sommer. Også kommer jeg til deg og så er det så spennende!!!! Hvordan går det med deg? Blir det innsett i dag? Da er du jo i tilfelle bare fem dager etter meg. Jeg krysser SÅ fingrene for at alt går bra!!!

    Klem fra Ønskemor

    SvaraRadera